Over ons

Lot’s of crafts

Deze (web)winkel is ontstaan vanuit een passie. Een passie voor creativiteit.
Het laten ontstaan van iets, opgebouwd uit losse materialen, die samen een geheel vormen…
Dat blijft mij verwonderen en geeft voldoening.
N

Mooie producten

N

Eerlijke producten

N

De juiste kwaliteit

Over Lotte de Boer

Ik ben moeder van drie geweldige kinderen, vrouw van een agrarisch ondernemer… Altijd creatief!

Als betrokken vrijeschoolmoeder ben ik mij gaan verdiepen in de antroposofie, hoe meer ik las, hoe meer ik wilde weten! Uiteindelijk heb ik een twee jarige verdiepingscursus gedaan die mij veel heeft bijgebracht over de antroposofie, maar nog meer over mijzelf. Het was een ware verrijking!
Door het volgen van deze cursus ben ik nog zekerder geworden om iets voor mezelf te willen doen waar ik ook de antroposofie in kwijt kan. Want dat dit een deel van mijn leven is, staat vast.

De kunstzinnige verwerkingen is precies waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Deze vaardigheden en kennis deel ik graag met anderen, door het verzorgen van workshops. Maar ook een stukje verdieping mag niet ontbreken tijdens een workshop, om zo een complete dag aan te bieden waarbij hoofd, hart en handen aangesproken mag worden.

De materialen die je nodig hebt bied ik aan via de webshop en op beurzen en markten. Ik probeer deze zo betaal mogelijk aan te bieden. Maar het zal nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Ik voel mij verantwoordelijk voor de wereld van morgen, welke wereld schenk ik mijn kinderen en hoe kan ik een positief effect hebben op de aarde? Met zorg en aandacht stel ik dan ook het assortiment samen met oog voor duurzame en milieuvriendelijke keuzes. Het assortiment bestaat uit producten waar ik achter sta. Mooie, eerlijke producten van goede kwaliteit!

Bestellingen worden met zorg en op persoonlijke wijze door mij ingepakt en verstuurd. Maar na het versturen is mijn werk niet klaar, want ook daarna sta ik altijd klaar voor vragen of hulp. Het persoonlijke contact met mijn klanten vind ik het mooie van dit werk. Zo hoop ik mijn klanten te leren kennen en hun tegemoet te komen met mijn producten, maar hun ook te verrassen.

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!

Een warme groet,

Lotte de Boer

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?