Van 6 mei t/m 12 mei worden er geen bestellingen verzonden i.v.m. vakantie. Vanaf 13 mei worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst verwerkt en verstuurd.

Workshops

Zou je graag willen leren om poppetjes voor de seizoenstafel te maken? Of weet je hoe het moet, maar krijg je het net niet zo netjes voor elkaar? Of is er iets anders dat je graag zou willen leren? Ik help je graag!

Over de workshops

Ik heb ruime ervaring in het maken van poppen, maar met name de kleine poppetjes voor de seizoenstafel is iets waar ik erg bedreven in ben. Dit zijn leuke projecten die tijdens een workshop gemaakt kunnen worden. Tijdens een workshop leer ik je hoe je hoofdjes kunt vormen van wol. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor en ik laat je graag kennis maken met deze verschillende technieken. Ook de verschillende steken komen aan bod.
Vervolgens gaan we hier een echt seizoenstafel popje mee maken. Ik werk graag met pakketjes van Atelier Pippilotta, maar eigen ontwerpen of een patroon van een ander atelier zou ook kunnen. Bij het pakketje van Atelier Pippilotta zit een duidelijke beschrijving, ik help je aan de hand van deze beschrijving wat je moet doen. Maar ik leer je vooral wat er niet staat! Want dat maakt het verschil in kwaliteit bij het maken van popjes. Na deze workshop ben je in staat om zelf nog meer popjes te maken.

 

Deze popjes worden met name gemaakt binnen de vrije school beweging. Ik ben betrokken bij de vrije school als moeder. Daarnaast heb ik een verdiepingscursus gedaan over de antroposofie en met name de pedagogiek van het jonge kind. Ook de jaarfeesten zijn uitgebreid aan bod gekomen. Inmiddels heb ik deze cursus afgerond met een diploma. Aan de hand van deze kennis bied ik graag ook een stukje verdieping aan tijdens de workshop. Een popje dat passend is bij een jaarfeest of seizoen is een mooi project om mee te beginnen. Maar het beeld van moeder aarde, koning winter of de lentefee zijn ook zeer geschikt. Vanzelfsprekend gaan we hierover in overleg.

Workshop op locatie

Ik bied workshops op locatie aan. Zou je graag gastvrouw willen zijn en een groep vriendinnen, familie of ouders van school willen uitnodigen om samen aan de slag te gaan? Of ben je docent van een vrije school en willen jullie dit graag op school aanbieden? Dan kom ik graag naar je toe! Als gastvrouw profiteer je ook van korting. Een workshop is meestal een dag, maar in overleg kan het ook anders zijn. Ook over de eventuele lunch, koffie en thee worden afspraken gemaakt.

Iedereen gaat aan het einde van de cursus naar huis met een zelfgemaakt popje.
Maar ook de beschrijving en de extra dingen die we hebben gemaakt om kennis te maken met de verschillende technieken mag je natuurlijk mee nemen. Daarnaast krijg je een mapje mee met de verdieping uitgeschreven, zodat je het nog eens terug kan lezen. Dit mapje wordt compleet gemaakt met liedjes, versjes, een kaartje of wat nog meer passend is bij je project. Zodat je hoofd, hart en handen verzadigd zijn na een dagje workshop. En je voldaan huiswaarts kan keren.

N

Met z'n allen een leuke dag hebben

N

Een dosis gezonde nieuwe creativiteit

Contact

Heb je interesse of zou je er meer over willen weten? Neem dan gerust contact op via info@lotsofcrafts.nl Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten! En er een gezellige, leerzame dag van te maken.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?